We zijn gesloten. Bekijk hier onze openingstijden.

Airconditioning

BEL ONS:

0592-530310

Een goede klimaatbeheersing is onmisbaar

De juiste temperatuur in jouw woon- of werkomgeving is ontzettend belangrijk. Cooling Service Holland zorgt sinds jaar en dag voor een prettige klimaatbeheersing. Dit doen wij door het op maat adviseren van het juiste systeem en model.

Cooling Sercvice Holland adviseert en levert aan:

  • Bedrijven en kantoren
    • Ook toepassingen voor server- en computerruimtes
  • Zorginstellingen
  • Retail
  • Horeca
  • Particulieren

Airco voor bedrijven en kantoren

Een juiste klimaatbeheersing is onmisbaar voor bedrijven en kantoren. Diverse onderzoeken wijzen uit dat een prettig binnenklimaat de productiviteit verhoogt, de creativiteit stimuleert een bijdrage levert aan de gezondheid van werknemers.

Het is dan ook niet voor niets dat de ARBO-wetgeving hoge eisen stelt aan het werkklimaat. Voor bedrijven en kantoren is de keus in systemen en modellen zeer uitgebreid. Denk aan een multisplit, close control unit, luchtbehandelingkast, warmtepomp of VRF/VRV-systeem.

Passende airco voor diverse (zorg)instellingen

Een goede klimaatbeheersing ondersteunt de zorg en levert direct een bijdrage aan het welbevinden van patiënten, bewoners en werknemers.

Cooling Service Holland levert, installeert en onderhoudt klimaatbeheersingsystemen van ziekenhuizen, woonzorgcentra, verzorgings- en verpleeghuizen, bejaardentehuizen, huisartsen- en tandartsenpraktijken, fysiotherapeuten en apotheken.

Airco binnen retail en horeca

Een aangenaam binnenklimaat tijdens elk willekeurig seizoen is onmisbaar binnen de retail en horeca. Een juiste temperatuur staat voor gastvrijheid en is misschien wel net zo onmisbaar als uitstekend personeel. Wanneer gasten zich prettig voelen in uw zaak, zullen zij langer bij u willen verblijven en meer willen besteden.

Het juiste type airco hangt af van verschillende factoren. Vul uw gegevens in op het contactformulier en wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak. Wij laten u graag zien welke systemen het beste aansluiten bij uw wensen.

Airco voor server- en computerruimtes

In een server- of computerruimte is de warmtelast groot door de aanwezigheid van apparatuur die meestal 24 uur per dag aan staat. Het betreft vaak kleinere ruimtes zonder ventilatie waardoor de temperatuur snel kan stijgen. Hoge temperaturen kunnen leiden tot uitval of storingen. Een goede klimaatbeheersing in deze ruimtes is dan ook absoluut onmisbaar.

Cooling Service Holland levert computer room airconditioningunits speciaal voor het conditioneren van computer-/serverruimtes met een hoge interne warmtelast. Neem contact op voor meer informatie.

Diverse toepassingen bij u thuis

De Nederlandse zomers worden steeds warmer. Een hittegolf is geen uitzondering meer. Langdurige, extreme warmte kan zorgen voor verschillende ongemakken.

Met airco in uw woning stijgt het wooncomfort aanzienlijk. Als u ook nog kiest voor een systeem met een warmtepomp kunt u in het voor- en naseizoen voortaan de verwarming uit laten. Dit scheelt op uw stookkosten.

De huidige airco’s zijn modern van vormgeving en er zijn zelfs airco’s die als een schilderij of fotoframe op uw wand geplaatst kunnen worden. Voor woningen zijn split-systemen en multisplit systemen zeer geschikt. Wilt u liever een mobiele oplossing? Denk dan aan een portable airco.

Cooling Service Holland is dealer van Carrier, leverancier en installateur van o.a. Daikin, Mitsubishi Heavy Industries/Electric, LG en Toshiba.

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.