We zijn gesloten. Bekijk hier onze openingstijden.

Mobiele Airco

BEL ONS:

0592-530310

Een portable airco voor extra woongenot thuis

De juiste temperatuur door de inzet van een mobiele airco

De juiste temperatuur in jouw woon- of werkomgeving is ontzettend belangrijk. Met een passende airconditioning wordt het wooncomfort aanzienlijk verhoogd. Portable airco’s zijn daarom erg in trek omdat ze overdag in de woonkamer kunnen worden geplaatst en ’s avonds en ’s nachts in de slaapkamer. Daarnaast is de investering ten opzichte van een vast systeem aanzienlijk lager.

Verkoeling in huis door een portable airco

Een mobiele airco kan tijdens een warme zomer voor verkoeling zorgen. Binnen een aanzienlijke tijd kan een ruimte worden gekoeld wat bijvoorbeeld kan bijdragen aan een prettige nachtrust. Een mobiele airco kan per dag op verschillende plekken worden ingezet. Overdag in de woonkamer, aan het begin van de avond in de kinderkamer en in de nacht op de ouderslaapkamer.

Zodra de airco uit is, warmt de ruimte echter snel weer op. Dat komt omdat de warmte in de muren blijft zitten. Voor grotere ruimtes en 24-uurs koeling zijn mobiele airco’s dan ook minder geschikt. Een vast systeem is in dat geval meer passend.

De portable airco’s met afstandsbediening die door Cooling Service Holland worden aangeboden, onderscheiden zich door een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Carrier AKP240M

•Kleuren: wit/blauw

•Verbruik: ca. 2,50 kW

•Capaciteit: maximaal 65m³ (lxbxh)

Hokkaido HMCI 125 F-EH

•Kleuren: wit/zwart

•Opmerkingen: Kan ook verwarmen!

•Verbruik: ca. 3,55 kW

•Capaciteit: maximaal 80m³ (lxbxh)

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.