We zijn gesloten. Bekijk hier onze openingstijden.

Subsidies

BEL ONS:

0592-530310

Koeltechnologie gaat gepaard met energieverbruik. Gelukkig zijn er mogelijkheden voor subsidies, aftrekposten, kostenbesparende maatregelen en fiscale voordelen die de lasten verlichten. Maar dan moet u wel de weg weten in de regels, bepalingen, voorzieningen en voorschriften. Cooling Service Holland kan u adviseren en tevens een deel van de in de aanvraag benodigde informatie aanleveren.

Kijkt u eens voor meer informatie over de Energie-investeringsaftrek (EIA) op de website van RVO of belastingdienst. De EIA is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting. De Energie-investeringsaftrek is een fiscale regeling van de ministeries van Financiƫn en Economische Zaken. SenterNovem en de Belastingdienst voeren de EIA uit.

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.