Subsidies

BEL ONS:

0592-530310

Koeltechnologie gaat gepaard met energieverbruik. Gelukkig zijn er mogelijkheden voor subsidies, aftrekposten, kostenbesparende maatregelen en fiscale voordelen die de lasten verlichten. Maar dan moet u wel de weg weten in de regels, bepalingen, voorzieningen en voorschriften. Cooling Service Holland kan u adviseren en tevens een deel van de in de aanvraag benodigde informatie aanleveren.

Kijkt u eens op www.senternovem.nl/eia voor meer informatie over de Energie-investeringsaftrek (EIA). De EIA is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting. De Energie-investeringsaftrek is een fiscale regeling van de ministeries van Financi├źn en Economische Zaken. SenterNovem en de Belastingdienst voeren de EIA uit.

Scroll naar top

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.