We zijn gesloten. Bekijk hier onze openingstijden.

Close Control Unit

BEL ONS:

0592-530310

Efficiënte klimaatbeheersing in kritische ruimten door Close control Units

Klimaatbeheersing in energie vragende ruimten

Close control units dienen speciaal voor de luchtbehandeling (filtratie, temperatuur- en luchtvochtigheidsregeling) van diverse ruimten waar geconditioneerde lucht een belangrijke rol speelt. Close control units worden vooral gebruikt in de volgende ruimten:

  • Datacenters
  • Laboratoria
  • Telecomunicatieruimten
  • Ruimten met gecontroleerde atmosfeer
  • Ruimten met gevoelige opslag

Bovenstaande ruimten kennen stuk voor stuk veel energie vragende componenten. Een direct gevolg hierbij is hoe de luchtbehandeling geregeld kan worden in deze ruimten.

Bij datacenters gaat het met name om het op de juiste wijze koelen van de ruimte. In de zorg – denk bijvoorbeeld aan laboratoria en ziekenhuizen – gaat het met name om beheersen van het binnenklimaat en het filteren van de lucht.  

Er bestaan veel mogelijkheden voor het toepassen van efficiënte(re) technieken en het treffen van energiebesparende maatregelen

Close control units reageren direct op veranderende omstandigheden en zorgen ervoor dat het binnenklimaat constant blijft.

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.