We zijn gesloten. Bekijk hier onze openingstijden.

Anti condens folie

BEL ONS:

0592-530310

Geen beslagen ruiten door anticondensfolie

Goed zicht door anticondensfolie

Het is belangrijk dat klanten en personeel goed zicht hebben op de producten in de koeling. Vaak zijn deuren daarom voorzien van glasverwarming. Dit voorkomt dat de ruiten van de koeling beslaan bij het openen van de deur. Een nadeel van glasverwarming is dat dit gepaard gaat met extra energieverbruik. Bovendien wordt met de glasverwarming extra warmte in de vrieskast gebracht, waardoor de koeling harder moet werken om op temperatuur te blijven.

Speciale anticondensfolie zorgt ervoor dat ruiten niet meer beslaan. De specifieke samenstelling ervan voorkomt condensvorming. De folie kan eenvoudig worden aangebracht aan de binnenkant van de deur. Toepassing ervan maakt dat de ruitverwarming kan worden uitgeschakeld en dat levert een interessante energiebesparing op.

Wij adviseren om samen met anti-condens folie een hygrostaat te plaatsen. Deze meet de luchtvochtigheid zodat bij zomers weer de ruitverwarming per sectie tijdelijk wordt ingeschakeld en er geen condensvorming aan de buitenzijde van de ruit optreedt.

Innovatieve anticondensfolie kent vele voordelen

  • De ruit blijft doorzichtig
  • De ruit verwarmen is niet meer nodig
  • De folie kan eenvoudig worden aangebracht
  • Energiebesparing
Scroll naar boven

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.