We zijn gesloten. Bekijk hier onze openingstijden.

Verplichte EPBD-Aircokeuring

Is uw aircosysteem al gekeurd?

BEL ONS:

0592-530310

Laat uw airco professioneel keuren

Alle airconditioningssystemen met een koelvermogen van 12kw of meer, moeten verplicht elke vijf jaar worden gekeurd. De verplichte keuring van airconditioningsystemen is de Nederlandse invulling van de Europese richtlijn Energieprestatie Gebouwen (Energy Performance of Buildings Directive, EPBD). Deze richtlijn verplicht EU-landen om maatregelen te nemen die de energieprestatie van gebouwen verbeteren. 

Doel: 20% minder CO2-uitstoot en 20% energiebesparing in 2020. De keuring is dus goed voor het milieu en u spaart met een optimaal afgesteld airconditioningsysteem al snel 10% tot 30% op de jaarlijkse energiekosten voor koeling. De kosten van een keuring zijn daardoor snel terugverdiend. Bovendien heeft u 5% tot 35% minder kans op storingen en kunnen de dagelijkse medewerkers binnen uw gebouw veiliger, gezonder en comfortabeler werken. 

Cooling Service Holland is een gecertificeerde keurder

Alleen gecertificeerde deskundigen, zoals Cooling Service Holland mogen deze keuring uitvoeren. U kunt ook onze brochure downloaden met uitgebreide informatie over de EPBD-Aircokeuring.

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.