We zijn gesloten. Bekijk hier onze openingstijden.

Klimaattechniek

BEL ONS:

0592-530310

Een prettig klimaat is een voorwaarde om je comfortabel te voelen in iedere ruimte. Dit geldt zowel voor woonruimtes als voor werkruimtes. Cooling Service Holland biedt klimaatbeheersingsystemen aan die de binnenlucht koelen, verwarmen, ontvochtigen, filteren en ventileren. Of het nu een kamer of een complete flat betreft en hoe groot of klein de ruimte ook is.

Cooling Service Holland is dé aircospecialist, -installateur en -leverancier bij uitstek! Cooling Service Holland adviseert bedrijven, particulieren, instellingen en installateurs uit alle delen van Nederland.

Cooling Service Holland houdt zich 24 uur per dag bezig met klimaatbeheersing. Klimaatbeheersing is de verzamelnaam voor koeling, verwarming, be- en ontvochtiging, luchtbehandeling en ventilatie.
Deze onderdelen houden gezamenlijk het woon- en/of werkklimaat optimaal.

Cooling Service Holland is dealer van Carrier en installeert en levert onder meer Daikin, Toshiba, Mitsubishi Heavy Industries, LG, Mitsubishi Electric.

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.