Voedselverwerkende bedrijven dienen hun koel- en vriesoplossing uitstekend georganiseerd te hebben. Cooling Service Holland helpt u hierbij, zodat u ook daadwerkelijk de opbrengst kunt verhogen. Ga voor maximale productkwaliteit van uw levensmiddelen. Behoud controle over de temperatuur en benut restwarmte.
De kwaliteit van een product hangt af van verschillende factoren:
Bovenstaande factoren zijn van groot belang als het aankomt op de productkwaliteit. Wanneer er op de juiste manier gekoeld wordt, blijft de smaak en versheid het meest optimaal.
Het koelen en invriezen van diverse producten is een specialisme. De juiste temperaturen, maar ook vocht en condensvorming dienen beheerst te worden om de kwaliteit te beschermen. Naast hebben voedselverwerkers te maken met strenge eisen rondom hygiëne, continuïteit en betrouwbaarheid.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookies moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookies uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
Meer informatie over ons Cookiebeleid