We zijn gesloten. Bekijk hier onze openingstijden.

Onderhoud

BEL ONS:

0592-530310

Om de bedrijfszekerheid van de installatie te bevorderen, de levensduur te verlengen en storingen te voorkomen, zijn service en onderhoud van groot belang. Een goed preventief onderhoudsprogramma zal uiteindelijk leiden tot besparing van kosten. U voldoet dan tevens aan de Europese F-Gassenverordening, om de installaties op een aantal essentiële punten jaarlijks te laten controleren.

Na afloop van de gratis serviceperiode (indien van toepassing) kunt u besluiten om een onderhoudsabonnement bij Cooling Service Holland af te sluiten. U krijgt hierover automatisch bericht en een voorstel. Omdat het tarief afhankelijk is van kwantiteit en type product zijn de tarieven op aanvraag.

Voorbeeld, korte inhoud van het Cooling Service Holland onderhoudsabonnement:

Het éénmaal per jaar reinigen en controleren volgens een uitgebreide inspectielijst
Kleine reparaties tijdens de onderhoudsbeurt zijn gratis. (max. 1/2 uur excl. materiaal)
10% korting op onderdelen en koelmiddel
Bij verwerking van storingen heeft een abonnementhouder voorrang
U krijgt reiniging- en gebruiksadviezen

Verplichte EPBD-Aircokeuring Is uw aircosysteem al gekeurd?
Sinds 1 december 2013 moeten gebouwbeheerders eens in de 5 jaar hun airconditioningsysteem laten keuren als dit op gebouwniveau een koelvermogen heeft van meer dan 12 kW. Alleen gecertificeerde deskundigen, zoals Cooling Service Holland mogen deze keuring uitvoeren.
Scroll naar boven

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.