We zijn gesloten. Bekijk hier onze openingstijden.

Lucht behandeling voor optimale binnenlucht

BEL ONS:

0592-530310

Luchtbehandeling voor verwarmen, verversen, koelen en bevochtigen

Luchtbehandeling is de overkoepelende term voor het behandelen van de binnenlucht. Dit geldt zowel voor het verwarmen, verversen, koelen als het bevochtigen en ontvochtigen van lucht. Daarnaast kan lucht zo behandeld worden dat virussen, bacteriƫn en schimmels onschadelijk worden gemaakt. Om lucht te kunnen behandelen, kan een luchtbehandelingsunit of luchtbehandelingskast worden ingezet.

Zet luchtbehandelingskasten in voor een gezonde binnenlucht

Luchtbehandelingskasten worden veelal ingezet binnen kantoren en andere gebouwen om de luchtkwaliteit zo optimaal mogelijk te houden. Luchtbehandelingskasten zijn eigenlijk afgesloten ruimtes met daarin een of meerdere ventilatoren die lucht van buiten een gebouw aanzuigen om die lucht dan geconditioneerd, door middel van een kanalensysteem, door het gebouw te verspreiden. Geconditioneerd wil zeggen: verwarmd, gekoeld of be- of ontvochtigd. Om overdruk in die ruimtes te voorkomen wordt, indien gewenst, lucht ook weer afgezogen en naar buiten afgevoerd.

Deze oplossing is uiterst efficiƫnt, degelijk en duurzaam.

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.