We zijn gesloten. Bekijk hier onze openingstijden.

Over ons

BEL ONS:

0516-513841

Wie zijn wij?

Adviseren, installeren en onderhouden

Fijn dat u kennis wilt maken met onze dienstverlening. Al meer dan honderd jaar zijn wij dé totaalinstallateur met een echte no-nonsense mentaliteit in uw regio. Onze doelstelling is dan ook kort en krachtig: kwaliteit leveren aan u. Van het eerste advies tot en met het dagelijkse onderhoud, wij denken met u mee en staan u ter zijde met kennis en ervaring. In ons honderdjarige bestaan hebben wij ons gespecialiseerd tot allround-partner voor advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud op het gebied van installatie. En dat zorgt voor een overzichtelijke werkwijze. Dus wat uw project ook is, wij zijn van begin tot eind uw rechtstreekse aanspreekpunt. Duidelijk, transparant en to-the-point, dát is waar wij voor staan. Mogen wij ú ook van dienst zijn? ​

Uw betrouwbare en duurzame partner

Wij draaien al een tijd mee in de installatiebranche. Wat ooit in 1903 begon als lokale dorpsloodgieter is in ruim honderd jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevend installatiebedrijf gericht op onder andere elektrotechniek, werktuigbouwkunde en koeltechniek. Daarbij is duurzaam ondernemen een van onze basisprincipes. Daarbij zoeken wij consequent de juiste balans tussen de drie P’s: People, Planet en Profit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heet dat. Zo geven we met elkaar de wereld op een verantwoorde wijze door aan volgende geslachten. Onze MVO gedachte uit zich onder andere in het scheiden van afval, het gebruik van duurzame materialen en producten en het opwekken van elektriciteit aan de hand van zonnepanelen op ons dak. Bovendien is ons hele bedrijfspand uitgevoerd met LED verlichting. Daarnaast ondersteunen wij duurzame initiatieven als SLIM Makkinga en Cradle to Cradle. Duurzaam en verantwoord ondernemen zit ons in het bloed!

Wij staan voor:

Certificering:

Scroll naar boven

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Cooling Service Holland voor u kan betekenen? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.